Zásady ochrany osobních údajů

Udělujete tímto souhlas provozovateli tohoto webu:

PERMANENTIA CZ s. r. o., IČO 03099229, se sídlem Vranovská 699/33, Brno-sever, Zábrdovice, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 83621, kontaktní údaje: permanentia@re-max.cz (dále jen “Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (dále jen GDPR) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • e-mail
  • telefonní číslo

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat za účelem zasílání obchodních sdělení. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu trvání souhlasu.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odhlašovací odkaz, který je součástí každé elektronické korespondence nebo zasláním emailu na adresu

PERMANENTIA CZ s. r. o., IČO 03099229, se sídlem Vranovská 699/33, Brno-sever, Zábrdovice, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 83621, kontaktní údaje: permanentia@re-max.cz nebo písemně na adresu Správce.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  1. Google Ireland Limited – využíváme balík aplikací Google Suite Apps pro e-maily a kancelářský balík
  2. Wedos Internet a.s. – data z kontaktního formuláře můžeme dočasně uložit na server, abychom dokázali řešit případné problémy s roboty a poštovním serverem.
  3. SmartSelling a.s., IČ: 29210372, vedené u Krajského soudu v Brně pod sp.zn. B 7559, zastoupené Davidem Kiršem jako členem představenstva a se sídlem Netroufalky 797/5, 625 00 Brno,
  4. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).